Zomer programma  volwassenen

We hebben deze zomer weer een mooi online programma met zomercursussen voor verschillende niveaus. Bij interesse neem graag contact op via info@dutchschoolsocal.org. Zodra wij contact met u hebben gehad en de juiste groep/les hebben bepaald, kunt u zich aanmelden via deze registratie link.


Online zomer spoedcursus Nederlands voor beginners (vanaf 18 jaar) + gevorderden

A1 niveau 1e semester - Beginner basic I 

Voor wie: studenten die versneld het eerste semester van het A1 niveau willen doen (Beginners Basic I). Daarna kunnen ze in september beginnen met het 2e semester van het A1 niveau (Beginners Basic II).

Programma: "Wie bent u, wat doet u en waar kom u vandaan?" Met deze cursus leert  u in groepsverband de basis van de Nederlandse taal. U leert hoe u zichzelf voor kunt stellen, hoe u een eenvoudig gesprek kunt voeren, hoe u de weg kunt vragen en meer. Voor deze inleiding is geen voorkennis van de taal vereist. Naast het aanleren van basisgrammatica, besteden we veel aandacht aan conversatie, uitspraak en het verrijken van de woordenschat om een goede mondelinge taalvaardigheid te ontwikkelen, waarbij we verschillende situaties als basis gebruiken.

Wanneer:  

OF

Prijs: $625 per leerling + $50 voor de aanschaf van het online programma welke geldig is voor het hele A1 niveau gedurende 1 jaar.

We kunnen eventueel een spoedcursus voor andere niveaus doen. Stuur graag een email naar info@dutchschoolsocal.org.

A2 niveau 2e semester - Basic advanced II 

Voor wie: studenten die versneld het tweede semester van het A2 niveau willen doen (Basic advanced II). Daarna kunnen ze in september beginnen met het 1e semester van het B1 niveau (Basic Advanced Plus I).

Wanneer:  2x per week  (17 lessen) op maandag- en donderdagavond van 7.30 - 8.30 pm in uw tijdszone. Van donderdag 6 juli t/m donderdag 31 augustus 2023.

Prijs: $660 per leerling + $50 voor de aanschaf van het online programma welke geldig is voor het hele A2 niveau gedurende 1 jaar.

We kunnen eventueel een spoedcursus voor andere niveaus doen. Stuur graag een email naar info@dutchschoolsocal.org.